SPOTTING DPO 10

Sepatutnya due period 5hb ni(cycle 32-33 hari).. tp kmarin dpo 10 ada keluar darah sikit xlekat kat panties lekat dkt tisu sbb sy lap ngan tisu..pastu pakai pad..xde plak darah smpai hr ni dpo11.. saja check upt tp negatif...bwh perut rasa xsdap..pastu kembung..rasa mengantuk manjang..tak mau berharap sgt😌😌sapa ada pengalaman sama mcm sy? Share sikit?

SPOTTING DPO 10
5 Balas

Sy pn mcm sis , due priod 4/6 tp simptom mcm sis . Dah cek tp single line .. tkut nak bhrap tp masih still berharap 😢😢 .. mudahan ada rezeki utk saya 🥲

3y ago

Aamiin...mudah mudahan ada rezeki kita

tggu lpas smggu or 2mggu lewat period bru test balik.. kdg2 simptom tu smua pun sbb hormon nk period.. klau dh btul2 lwat period bru test

mungkin awal lg. tunggu lg 3 minggu utk repeat upt. semoga ada rezeki. sy pun sama symptoms awal, perut kembung dan mengantuk tiap masa

3y ago

aamiinn..mudah mudahan ada rezeki sy.. ttc 1tahun 7 bulan

dulu saya cam ni jugak, cek upt result +

awal lg