Control Makan

Hi semua, macam mane korang control makan atau diet. Saya dah 2 kali berat naik 2 kg ke atas selama sebulan. Nurse suruh kurangkan kabohidrat, tapi saya sentiasa rasa lapar. Berat saya sekarang 43.5kg dalam 23 minggu. Sebelum pregnant. Berat saya 39kg.

2 Balas

Disiplin diet suku2 separuh. cpt lapar, kerap makan snek 2 jam sekali. senam juga yg sesuai kehamilan. kadang, cepat lapar ni sbb tak bersenam/ kurang gerak

2y ago

🌻