Jom berkenalan!

Hi semua jom mulakan pagi minggu ini dengan berkenalan dengan pengguna lain🙋 Kot lah sebenarnya kita satu taman ke kan, satu daerah ke, satu kampung ke kan ehhh😆 Jom komen dekat bawah😉 Tengok komen dekat bawah min berasal dari mana. Kot sekampung🤭

Jom berkenalan!
1198 Balas

hai...sy dr Selangor..mesti skrg ramai yg takot ngn negeri selangor kan..✌✌ insyallah sy ikut sop yg dtetapkn dn bdoa agar wabak covid ni ccpt berakhir aamiin

kamunting taiping edd 25.5.2021 ada geng x org kamunting edd sama.. nt leh jadi kawan.. leh g shoping brg baby sama..saya hubby jauh.. sorang je selalu..

Lahir di KL. Selepas 12 tahun, pindah ke Uluyam Bharu, Btg Kali, Selangor. Selepas nikah, menetap semula di KL. 🤗🤗🤗

Asal, lahir dan Kampung di Selangor (hulu Selangor), tapi membesar di Pahang. Sekarang tinggal di Selangor (area sepang)

lahir di perak..besar di butterworth..kawin di butterworth..skrg tgal di kulai johor..😁

Sya pon confius. Asal negeri mana.. Lahir KL. Mmbesar selangor. 😅😅😅

Kuching sarawak,, areal kota samarahan... Bahh... Sapa juak tek??..Kiki

asal ❤️kelantan.. kawen❤️ ngn org perak duduk❤️ gerik perak

lahir Sabah tp duduk di Ipoh bersama keluarga 🙃 25 tahun sudah 😅

asal pahang mbesar d kelantan..ank2 suami IC 03...umi sorg 06