Ibu Ayah dah buat DETAIL SCAN belum?😱

Hi semua ibu ayah yang dikasihi kami🥰 Dah buat detail scan belum tu👀 Tahu tak kenapa ibu ayah perlu lakukan Detail Scan?🤔 Jom baca sini! *NOTA : Jangan lupa LIKE & SIMPAN POST ini untuk rujukan masa akan datang ya😉

Ibu Ayah dah buat DETAIL SCAN belum?😱
52 Balas

saya dah buat detail scan. berdasarkan pengalaman saya yang undiagnosed twin babies. bila dah sampai waktu boleh scan detail. walaupun kena keluar duit sendiri pergilah buat. tak rugi pun. kesilapan boleh je berlaku. saya adalah contoh akibat kesilapan....

3y ago

time bila waktu yg tepat buat details scan yer