Macam mana ibu ayah kejutkan anak dari tidur?

Hi semua selamat tengah hari👋🥰 Tahu tak cara kita kejutkan anak-anak dapat mempengaruhi perwatakan dan mood anak sepanjang hari?👶👧🧑 Macam mana cara ibu ayah kejutkan anak dari tidur ya? Jom komen bawah👇 Baca tips kejutkan anak dengan cara yang betul di bawah ni ya🤞 *𝐍𝐎𝐓𝐀 : LIKE & SIMPAN POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Macam mana ibu ayah kejutkan anak dari tidur?
4 Balas

tepuk bontot perlahan sambil panggil nama dia 🥰 iieee comeyyy..kalau terus angkat dia, mengamuk menangis terus wahahahahahhaha

4y ago

hehe betul kan. nanti bila anak dah besar, ni moment paling Kita akan rindui🥰

Kalau saya, saya kejutkan dengan mencium dahi anak2 saya sambil bagi salam dan panggil nama dia. alhamdulillah terus bgn

klau sya cium pipi..nyanyi are u sleeping brother john..😇 cnfirm dia bgun dgn ceria..

saye cium pipi die dulu ..usap2 tangan die😅