Medicine

Hi semua . Hari tu sy g kk untuk appointment . Then dia tukarkan acid folid to obimin sbb da naik ke bulan ke dua kndungan sy . So dia xbg acid folic dah . Skrg ni sy consume obimin yg kk bagi . Org farmasi tu ade bgthu if obimin ni x ssuai dgn tubuh badan , dtg kk blik untuk tukar ubat lain . Mybe obimin x ssuai dgn tubuh . Sbb sy mkan awal2 tu muntah2 then skit kepala n x sedap perut . Tp sy x gi tukar . Sy makan je then bawak baring or berehat . Soalan sy , bole ke teruskan if x ssuai dgn tubuh ? Jadi ape2 dgn kandungan ke if truskan ?

1 Balas

Just jumpa nurse kk bgtw xngam. Penting jg utk ksihatan ibu sendiri.

4y ago

Takut nak g tukar sbb dah lame sngat tarikh appointment tu berlalu . Kang kne marahh dgn nurse plak .. sbb sy consume acid folid yg ade lebihh untuk bulan lepas punyaa .. bnyak sngat gap makan acid folid bln ptama tu ade lebih