Lendir coklat dikira spotting atau bukan?

Hi semua. Hari ni sy ade kuar lendir coklat. Hari tu sy ada pergi klinik & doc bg ubat kuat rahim & ubat insert. .. saya pening & buntu🥲.. ini spotting atau apa.. sesiapa yg ada pengalaman boleh share? Patut ke sy p klinik lg sekali? Saya skrg 11w.

Lendir coklat dikira spotting atau bukan?
2 Balas

Boleh terus ke hospital utk checkup lebih details, sebab setiap org tak sama keadaannya, ada yg tak bahayakan baby dan ada yg bahayakan baby, so better check jelah

kalau saya , saya terud ke kecemasan bahagian ibu dan anak ( PAC ) . Sbab lebih detail dorang check kan , if something happen, boleh warded terus