tolong saya

hi semua, first time nk tanya soalan. hb saya first check 10.5 second check 10.9 . saya dh makan semua ubat zincofer obimin maltofer isap iberet smua jenis. saya muntah balik dan pening kepala. saya minta doktor bg ubat 4jenis kecik tu (iron tablets,vic c,folid acid,b complex) tp saya muntah juga. saya tk larat muntah dah makan semua ubat😭mcm mna lg nak buat ye

1 Balas

Dh cuba tukar wktu mkn ubat ke sblm tidur?

2y ago

sudah. tak sampai setengah jam, keluar balik ubat tu. saya makan ubat dgn air sunquick. pun tak jalan