28week

Hi semua. Brp hari lepas sy ada pergi scan baby. And doc kata kdudukan baby songsang.. Adakah bby akan bpusing sndiri? Or kena pnggil someone yg arif utk betulkn keadaan bby.. Anak first. So takde pngalaman. ?

1 Balas

Doc akan bagi masa rasa nya sampai 36w kalau tak silap . Baby tu kedudukan dia belum fixed lagi sampai minggu ke 36 atau 38 . Saya pun lupa . Selalu cakap dengan baby suruh dia pusing ke kedudukan yang betul