Baby Songsang

salam semua. maaf nk tnye , sy skrg pregnnt 37 minggu , haritu checkup and ttibe baby songsang jadi doktor buat ECV atau tolak baby ke kdudukan kepala ke bwah. tp bby dlm perut ni suka sgt pusing2 dlm perut 😂 takut kna czer . ade sbarang tips supaya bby tk pusing dn kdudukan kepala di bawah sahaja ?

1 Balas

Saya pernah baca tip nak baby pusing balik. First cuba rendam diri kat dlm kolam, kedua sujud lama2 , ketiga pujuk baby suruh pusing. Itu je tips saya baca