bby juling air

siapa sini ada pengalaman bby korang juling air ? doc buat treatment apa and ada ke yg sembuh sndiri or mmang normal bby

4 Balas

Kalau bawah 4 bulan gitu normal sbb mata nya belum boleh fokus lagi semua blur samar2 sbb tu dia cam juling air. Kalau risau bawak je ke doctor kan mudah dari terfikir2 sorang, dapatkan nasihat pakar

setahu sy, kalau baby 0-4 month tu normal kalau mata dia nampak juling sikit. akan ok sendiri. kalau dah lepas 4 month masih juling better check doktor.

Anak sye pun juling air jg ...org kt sini panggil juling itik....org kt sini kata normal...sye tk thu sgt sbb bru first mom

2y ago

bby dh brpa bulan

baby berapa bulan ?

2y ago

4bulan .. mggu ni nk g jmpa doc