Ibu hamil kena aktif tau! Jangan duduk diam saja~

Hi semua bakal ibu-ibu TAP 🤰 Jangan lupa ya untuk bergerak lebih sikit waktu pregnant ni🥰 Ibu aktif dapat buat bayi dalam kandungan pon aktif dan kurangkan semua ni😍 Jom tengok bawah okay😉 *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Ibu hamil kena aktif tau! Jangan duduk diam saja~
10 Balas

sy masa first baby sgt lah aktif. bila masuk second ni, bdn sy rasa lemah je. bdn sakit2. pinggang sakit, punggung sakit. bila paksa buat kerja rumah, lagi tmbh sakit bdn sy ni. kdg smpai nangis bgthu kt husband. sakit dia tu tk penah sy rasa. padahal skrg baru 4 bulan.

3y ago

sama situasi juga .. doc pon nasihatkn supaya berehat jgn pksa untuk aktif ..