Ibu hamil kena aktif tau! Jangan duduk diam saja~

Hi semua bakal ibu-ibu TAP 🤰 Jangan lupa ya untuk bergerak lebih sikit waktu pregnant ni🥰 Ibu aktif dapat buat bayi dalam kandungan pon aktif dan kurangkan semua ni😍 Jom tengok bawah okay😉 *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Ibu hamil kena aktif tau! Jangan duduk diam saja~
10 Balas

Sya start pagi duduk ambik angin pagi kt dpan rumah, lpas tu trus mandi, dh nk msuk tngah hri start msak untuk tngah hri, petang pkul 2 start buat kuih klau rajin, tpi seminggu tu dpat buat kuih smpai 4,5 kli tak leju rsanya😁, nnti pkul 4@5 klau hri kurang panas, jalan2 kwasan rumah, buat exercise skit, lega rsanya, malam start masak lgi, dh mkan apa smua, kemas dpur dh kemas dpur bersihkn bdan trus tdo, esok smbung lgi rutin biasa, smpai kn ada orng tegur tak penat ke buat rutin mcam tu hri² time preggy, sya jwap dh biasa je, orng lain pula risau tngok Perut dh besar msih aktif mcam tu, orng tua bnyak ckp klau kita slalu aktif kn badan, biasa nya cpat Dan senang untuk proses bersalin nnti, hrap dipermudahkn urusan bersalin sya nnti akan tiba🤗