Set Berpantang

Hi semua apa yg ptot saya ambil ya untuk set nona roguy tu.. Saya nak beli loose dan nk ambil yg pnting sahaja.. Boleh cdgkan tak?

1 Balas

Phytonatal penting. Ni bukan jamu. Tp utk lawaskan pmbuangan. Lpas brslin nurse pesan nk buang air besar xbolei teran. Jd kena mkn ubat utk lmbutkan najis. Sy mkn phytonatal alhamdulillah ok. 😊 minyak herbanika pn ok. Sapu2 kt perut. Rsa suam2 n bau pn sedap.

4y ago

Bila baby dh brsih dri kuning. Shri cuba dlu 1 pil. Jgn jd mcm sy. Cuba 3 pil trus. Sakit hati 2 hri xmmbuang. Lpastu jd lawas sgt. Haha.