Set berpantang Nona Roguy

nak tanya...siapa pernah cuba set berpantang nona roguy? best tak? boleh share pendpt tak set berpantang diorang?.

7 Balas

hello kak...saya ada pengalaman pakai set berpantang nona roguy..so far semua semua item saya pakai... paling suka Phytonatal tu pun besttttt sangat. Sampai sekarang amalkan lagi.. Badan rasa ringan sikit tak letih yang terlampau ketara.

Saya suka pakai set berpantang NR ni, lagi2 minyak herbanika. Dia boleh sapu dekat luka eposotomi dan titis atas pad. Memang bau minyak herba yang sedapppp je. Luka pun cepat sembuh. Darah nifas pun cepat kering

So far memang berpuas hati sangat2 pakai set bersalin Nona Roguy. Kalaupun item dalam tu tak habis guna dalam pantang. Boleh je sambung pakai lepas habis pantang. Khasiat dia berpanjangan.

Best pakai set berpantang Nona roguy ni...hari2 membuang je. Takde la kena sembelit ke ape ke..Makan Phytonatal plus air herbanika tu haaa. Minum air herba tu berbotol2 pun takpe hihihi.

4y ago

selalu phytonatal amik mcm mane? bape biji? x effect kt anak ye? sy pun nk try gk

hi sis.. sy penah try set berpantang nona roguy ni...sy pakai msa lahir ank ke-2...Survey harga kebanyakannya RM3++ tapi alhamdulillah berbaloi..

So far pakai set bersalin Nona Roguy alhamdulilah puas hati sangat. Minyak berbanika dan Air uncang herbanika tu paling best. heheh

Hi hi sy tak pernah pakai.. Nanti sy tanya isteri sy.. Apa kata dia...