Set Berpantang

Hi semua saya nak tanya set berpantang nona roguy tu boleh beli loose ke sbb satu set tu boleh tahan harga ?

8 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Sy beli loose je. Dekat shopee. Taknak beli set sbb bkn smua barang dlm set saya rajin nk pakai 😅😂 so sy beli yg mana agk2 sy rajin nk guna je. Takut bazir nnti. Hehehe

VIP Member

Beli yg loose rasanya lebih jimat dan ada sesetgah org tak rajin nak pakai semua benda yg set2. Nanti tak d gunakan. Membazir.

Super Mum

Bole je. .bli yg pnting dlu ..mcm myk ibu myk bby n pytonatal. .sye dlu slap. .p bli 1 set. .byk x guna. .😑

VIP Member

Klau beli satu set mmg mahal dlm 300 lebih xsilap. Klau beli loose murah la sikit.hihi

VIP Member

Boleh..kat kedai jamu/kecantikan ada jual loose. Online kat shoppe pon ada

VIP Member

Boleh, Cuba Cari kt ig

Beli sket2 dulu

Loose tu ape ya 😅

3y ago

Ouhh yeke. Baru tau. Huhu. Tq