X Dapat Kesan Jantung

Semlm g scan kat specialist maternity clinic.. Alhamdulillah dah nmpk janin tpi doc x dpt kesan jantung.. Ada mslah cairan coklat doc bekalkan duphaston n utrogestan utk kuatkan rahim.. Ada x mommies2 experience mcm nie.. Ikut tarikh scan dah 6w6d..risau rasanyer.. ??? Nak tnye boleh x kita ambil suppliment utk asid folic n others vitamin mcm nie.. Mgkin tumbesaran janin lambat..

X Dapat Kesan Jantung
1 Balas

Asid folic mmang ssuai utk kndungan lagi2 d awal kndungan...

4y ago

Owh.. Alhamdulillah.. Syukur janin sis kuat..n x de masalh..harap2 janin saya pun x de masalah..