Ujian Demi Ujian

Bile first check upt nmpk double line rasa happy sngy, bersyukur x henti2 ckp alhamdullillah..selama 8 tahun menunggu akhirnyer allah izinkan ada penghuni di rahimku..first scan masa nie bgn pagi tgk ada keluar tompokan darah.. Pergi scan doc ckp kandugan mcm x jadi.. Nampk kantung tapi sngt kecil.. Allah jer tau ape perasaan nie.. Tapi ttpkan tawakal n doa.. Doc suh dtg scan repeat lagi after 2 weeks..after 2 week dtg scan lagi, klinik berlainan.. Alhamdullillah dah nmpk janin n kantung ok tpi belum dpt kesan jantung.. Bleeding masih on off..doc buat appointment dtg balik after 1 week utk scan check jantung.. 3rd time scan doc masih x dpt kesan jantung tpi alhamdullillah baby berkembang air ketuban n kantung semua ok.. Kena dtg scan lagi after 2 week.. Skrg masih on off bleeding ketul2 kecil.. Kdg2 rasa sakit kat pinggang.. Selalu doa kata klu dia untukku tetapkanlah di rahimku.. Jika bukan permudahkanlah urusanku.. N slalu ckp kat baby kena terus kuat n membesar dgn sihat.. Masih berharap anak mama terus sihat.. Insyallah.. ???

1 Balas

sentiasa doakan yg terbaik, semoga Allah mempermudahkan segala urusan amin..

4y ago

Insyallah sis.. Terima. Kasih.. 💕💕💕