Okaylah siapa boleh relate ni dengan diri sendiri👋

Semenjak ada anak ni, masuk kereta pon kadang makan masa kan🤧 Kadang lebih 10 minit 😭 Tak tau lah anak ke mak pak dia yang nangis sebenarnya😂

Okaylah siapa boleh relate ni dengan diri sendiri👋
5 Balas

Setakat ni belum terjadi 🤭🤭. Walaupun Anas dah boleh berjalan sendiri, bila nak masuk kereta, saya dukung je dia. Supaya cepat dan dia tak singgah ke mana2 tempat lain 😅 Bila dah masuk kereta tu, dia elok duduk. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

It happened to me last night! Orang tu masuk parking sebelah tapi pintu saya terbuka luas. So dia dah reverse tapi dia tunggu lama sangat. Maaf! Anak saya sibuk nak makan sambil pegang puting sambil pegang toy dia and nak tengok cartoon

3y ago

hahaha. banyak kan anak Kita punya sambil😅 Nak duduk Carseat je pun😌

Haha. Saya terpkai la ayat dlm gmbr ni. Betul sgt2😂 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

stkt ni blm ada lg ank2 mcm ni hihi smua msuk. duduk ready mau jln

betul sgt