Makanan time pregnant

Bagi saya lah kan. Time pregnant ni nak makan apa apa pun boleh. Tak salah pun. Cuma kadang tu ada lah makanan or buahan yang tak elok makan tu jangan lah makan sampai mengenyangkan makan buat rasa dah lah. Kalau tekak dah teringin sangat makan lah. Nanti meleleh air liur anak. Bukan anak je mak mak sekali terluir ? Ni bagi pendapat and pandangan saya lah.

1 Balas

Klau pendapat sy plk xjgk awk sbb tu mind kita je pikir nk mkn tu semua... Blh control je n xde pon istilah air liur ank meleleh awk sbb ank sy ok je xde plk cm tu klau sy xdpt pe sy nk mkn masa pregy dlu.. Sbb seharusnya kita control pemknn br la lps bersalin nant xde la berat susah nk turun n back to normal. Lagi satu punca penyakit semuanya dr pemknn so be careful. Just sharing my opinion 😊

4y ago

Yup btl tu 😊