Nak meluah je

sy baru nak masuk 7 bulan. baby bump tak besar pon tp selalu mengah and sesak nafas. rasa berat je nak bawak baby bump ni. selalu terfikir mcm mana lah masuk 8/9 bulan nanti kalau mcm ni pon dah tak larat. tak nak lah asyik terbaring je mcm first trimester dulu. rasa kesian pulak kat husb penat2 balik kerja dia kena buat kerja rumah. nak masak skrg pon dah tak larat tp takkan setiap hari nak makan kat luar. duit banyak nak pakai skrg- nak settle saman lah, moto/kereta rosak lah plus nak beli barang baby lagi. kadang rasa diri ni lemah and manja sgt, tak mcm org lain. org lain perut dah membonyot pon larat lari nak kerja 🤧

1 Balas

Ramai je org lain mcm awk sis. Takpe husband boleh practice nnt ada anak sis pn busy jaga baby esp ms kecik lg