cry cry cry

Semalam sy menangis teresak2. Sbb perkara kecik saja. Alahai. Masa menangis tu perut rasa mengeras. Kesian baby. Tiba2 rasa bersalah dan risau. Nasib baik suami cepat2 tenangkan. Hopefully baby ok je kat dalam. Emosi ibu mengandung ni tak boleh buat main kan. Sensitif sangat. ?

1 Balas

Hhehhe sma lah bila nk dkt due hritu emosi lebih..Tpi cpt2 tenangkn diri sblum.Bnyk nges sb risau effect anak..Nty anak kuar kijer nya beremosi pl sb ibunya mcm tu..Tu trus fikir anak..