cry almost everyday

Is it normal to cry everytime when u dont get anything u wanted? #17weeks

16 Balas

Normal.. haritu saya pergi mcd, frozen coke punya mesin rosak.. so the whole day mmg takde frozen coke.. i nangis kuat and i cakap dekat staff dia i akan sue mcd tu.. sampai sekarang i tak jejak kaki kat mcd tu.. sebab malu sangat.. taktahu apa yang i fikir masatu..

Hehehe normal, kawan saya mengandung menangis sbb husband dia tak bagi makan ice cream sbb nak jaga kandungan gula dia, tapi dia nangis jugak haha

kalau bg saya normal kot..sbb hormon pregnant ni lain...lain mcm hahaha..smpai merajok lah ngan somi x dpt. tpi jgan la nangissss je mommy hehe

I think normal.. Last week sy menangis sambil menyapu sbb lantai rumah kotor tp husband gelak pula 😑😂

Sama sy.. Aritu husbnd tba2 xnk kuar g mall wlaupun sy tgh bsiap.. Tba2 ngis.. Last2 g jgk😂

Sme dgn sy, mengangis je keje.. Kdng2 nagis xde sebab pn.. Tiba2 je kuar air mata.. Xtahu cdh sbb ape..

I cried too.. Just sebab panggil hubby, pastu dia gurau buat2 xdengar.. Nangis xbenti2 lepas tu 😂

normal tp kene kawal tau . takut baby kenan suka menangis bila lahir . payah awk nnti

Sya rasa normal.. Sbb saya hari tu nangis masa cuci baju 🤣🤣🤣

yelaa... sy pun slalu nangis masa trimester 1 😂🤣 mudah terasa..