Lubang faraj bayi

Semalam sunat kan baby girl sy 7mo.. masa nak sunat tu doctor cakap baby sy tiada lubang virginia. Then dia advice utk dapat kan krim di klinik pakar kanak2 untuk buka lapisan lubang tu. Ada ke ibu2 yg sama pengalaman mcm kes sy ni.. nak tanya normal or x? Dan ada suggestion x?

7 Balas

Sy belum lagi sunatkan baby girl sy skrg dia dah 1 tahun 3 bulan. X apa kah kalau sy x sunatkan baby girl sy? 😥Mcm dah lewat Kan..

3y ago

lebih awal lebih bagus..jadi anak xrasa sakit sangat..

Sis try pergi klinik lain. Ambil doktor pakar pmpuan yg cek. Sebaiknya pergi klinik pakar kanak2 doktor lebih tahu.

anak kawan sy ada mcm ni. perasan masa nak sunatkan jugak. doktor buat pembedahan sikit potong bg ada lubang

hi sis..sy tau soalan ni dah lama...skang macam mana ye keadaan anak sis?

Kes sangat rare ni. Baik jumpa doctor. Mereka lebih tahu

Do check with another doctor.

jumpa doktor lain