Kentut faraj

Ada tak siapa2 yang alami kentut faraj? Bunyi dia bukan main kuat.. rasa angin keluar dari lubang faraj... Maaf cakap mcm ni. Sy Just malu kalau solat jemaah tu org lain dengar diorang pikir sy ni kentut padahal bkn kentut pun takkan nak bagitau lubang lain yg kentut.. apa perlu sy buat ni 😥#ingintahu

2 Balas

masa bersalin kena jahit ke? pernah baca kalau jahit x betul boleh kerap kena kentut faraj. saya x pasti betul ke tak. pergi jumpa dr ya.

Dh bersalin kan. Kena pergi berurut