Anak sy kene tahan wad NICU . Doakan utk anak sy cepat sembuh

Semalam selamat bersalin dgn normal and byk jahitan kene. Tp ibu mana sanggup tgk ank dia lemahkn. Doakn anak sy lepas kluar dari NICU dihospital Serdang. Sy tak sempat nk jmpe and bg dia menyusu. Doctor trus bwk lari ank saya. Katanya nafas dia laju. Hope takde pape laa . Sy dh rindu sgt dgn anak sy. Pump susu pon xnk kluar byk. Xthu nk buat cmne.

Anak sy kene tahan wad NICU . Doakan utk anak sy cepat sembuh
96 Balas

Mg d pmudahkn segalanya..aamiin..jika susu xde juge xbyk sis try mintk pd doc or nurse pil tuk susu bdn jika susu msih xbyk... Sbb ms ank sy msuk nicu..ada patient tu dh try mcm2 susu still skit..doc bg dia pil tuk susu.. dan kata sespe ibu yg xde susu n susu sedikit blh request pil tersebut

5y ago

Aah.. dkt gomen hsptl..tp pd patient yg msih admit la... Or ank nye admit dkt nicu..nk bg ank susu..tp susu xde..jd blh request pil trsebut.. tp jika dh dischrge blh g klnik pakar wanita swasta jmpe doc dkt sne dan bli..