29 Weeks

Semalam scan baby 29 week baby berat 1.3 Kg. Berat normal ke untuk baby age ni mommy2?

116 Balas

tanyala pakar which is Doctor. alang2 da scan tu cuba tanya semua. sihat x baby, normal x baby , berat mcmana dan sebagainya. lebih afdal.

emmm smua 1kg plus2..sy scan 28mgu bby br 900g..doktr siap gtaw anak kcik mcm br 26mgu pdhal dh 28mgu..tp still normal sy tnya doktr😅 cma dy kurg gerak lani..dhla kna kira tndgan dh 😭

7mo ago

Anmum bole minum sekali ja sehari.. Tngi gula tu yg nurse kk tmpt sy bgthu. Milo pon jgn dlu minum.. Rata2 minum sangkut gdm

saya 1.5kg utk 29minggu. hehe doktor ckp blh tahan berat tu utk ketinggian 150cm mcm saya😅 saya pendek. hsbnd je 180cm. moga dipermudahkan urusan bersalin kita ya mommy2. yg penting baby sihat☺

1y ago

knpa kita blh on insulin ye..

sy scan 28week berat baby 1.55kg .. alhamdulillah dok kta brat baby ok .. takot jgk sy gdm on ubat ☺️

2mo ago

Saya mse checkup 27w 6d scab baby berat dh 1.44kg dc dh terkejut kenapa bby besar sngt sbb saya ade gdm diet saya smpai hri to jumpa 2 owg dokter pkar psl hb Low dgn baby besar .. sepatut nya 27w baby berat bru 800g lebih je lps to terus dc ksi checkup 2 minggu sekali smpai nk bersalin sbb nk pantau hb dgn baby dc kata klau baby dh berat 2kg lebih bila ii mse baby bole keluar .. due 15/5 lmbt lgi .. tarikh serah diri 8/5

Normal sis..da kira ok tu...jom join group..blh share apa saja.. https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

2y ago

Saya 29 week berat baby 1.6kg

normal sis. saya scan 29weeks, berat baby 1.2kg ☺️

5mo ago

sma lh.. sy pow brat bby 1.1kg msa 28week. skrng dh msuk 29 mggu 2hari ..

Rasa boleh tanya doktor time checkup kut. Dah scan tu buleh je tanya siap2, normal ke berat baby saya? Perkembangan baby tak sama setiap orang dek.

saya 17hb bru scan .. tk sabar nak tau berat baby . doa kan kt sye ye ..

sʏ sᴄᴀɴ ᴀʀʏ 15/7 ʙʀᴜ ɴɪᴇ ʙʀᴛ ʙʙʏ 1.94ᴋɢ..sʏ 29ᴡᴇᴇᴋ sᴋɢ..

1y ago

sekarang sye dh36 week ..rabu ni pulak scan hrp ank sampai kg yg doctor nk

saya 36minggu bby dah 2kg.. tpi dokter bgitau bby ada kicik.. mcm 33mnggu.. esok kna sruh pula jumpa dokter pkr..moga dipermudahkn