Berat baby

Berapa berat normal baby utk 29 weeks?

5 Balas

After 33 weeks mcm tu berat baby boleh naik mendadak. jaga pemakanan dari skrg sis.

1kg ~1.2 kg

4y ago

saya 1054 gram at 29 weeks..actually dalam 28w5d..tu pun doktor kata kecik sikit..terus dia suruh jumpa pakar utk detail scan..saya rasa mcm normal 1kg++..sebab saya sendiri pun baru baik demam and gusi bengkak..mmg tak boleh makan and minum langsung..ni baru berselera..

boleh refer sini sis

me 29weeks 1.4kg

3y ago

bersalin normal ke? nurse bising tak kalau baby berat sangat?

depend our food

5y ago

I see.. takut jugak klau berat kurang ke terlebih..