29 Weeks

Semalam scan baby 29 week baby berat 1.3 Kg. Berat normal ke untuk baby age ni mommy2?

116 Balas

saya gdm+on insulin berat baby 28week 1.25kg doct ckp bsr skit maybe sbb gdm but okay je tkde problem as long as baby sihat🥰

knp x tnya doc?klau sy tnya n klau x tnya pn doctr akn ckp brt tu norml utk usia mcm dia..sy pn 29week brt bru 1.2kg

Saya scan berat baby 1.3kg utk 28W, alhamdulillah doktor kata normal ..

ok tu..akk scan baby 24week pun dh 800gm..klu 29week normal 1.3kg..nt lgik cpt besar bila dh 32week ke ats

normal sis sy scan 29week 1.45kg

Sy scan 29 week 5 hari..baby berat 1.5kg..tnye doktor dia ckp normal..risau jgk sb gdm diet control..

Saya 29 weeks berat baby dah 1.48kg 😁 doc kata okay lewtew. Janji baby sihat je. Saya tkde gdm.

normal sis..sy 28week berat bby 1.2kg

sye 28 weeks ..pregnant twins sorang 1.3kg sorang 1.1kg...kalau normal alhamdulillah

anak ptama 29 week 1.6kg n yg kedua skrg ne sy scan 29week 1.5kg 😁😁