berat babyy

Normal kah 29 week berat baby 1.3 lbih kg ? .x kcik sgt ke bila lahir nnti?#ankprtama? ..mohon bgi pndpat ..

8 Balas

Sy scan 30 mnggu 1.8 pstu ms scan 34 mnggu bpe hri leps bby naik 2.2kg.. bby cept mnbesr.. sis kna mkn mknan berkhasiat.. insyaa allah nti bby sis mmbesr dgn jaya nye.. amiin..

Doc ckp apa² x? Kalau x ckp okay la tu.. sy 29w dlu 1.4kg je.. 33w dh 2.1kg.. 36w 2.6kg, bersalin 38w3d 3.19kg.. bby cepat je besar nnt..

5y ago

Oww..tq sis😊

saya ritu 989gm ja bby 29 week x smpai 1kg.. alhamdulillah jmpa doc lagi masa 31week daa naik 1.4kg.. kiraa oke la tu sis 😊

xpa mummy, nanti berat baby akan naik. Yang penting mummy kena jaga pemakanan n minum susu. Innshaallah nanti baby akan besar

Normal je tu. Bby sy 28w 1.2kg. 36w 2.8kg. Lahir 39w 3.43kg.

Normal je tu sis. Saya 28 weeks 1.2kg. 33 weeks dah 2.3kg dah

bb hujung² cepat besar. lgpun 29weeks 1.3kg normal range lg

ok sis saya sama mcm sis lepas tu 37 baby 3100sudah