usia kandungan 6minggu5hari, tak nampak kantung baby

Semalam saya buat scan ultrasound, kndungn 6minggu5hri..tapi kantung baby xnampak lagi...normal ka?7nov buat upt da double line...bila boleh nampak kantung baby?sbb sy follow dalam ni, usia 6minggu kndungan da ada denyutan jantung..tp saya, kantung pun tak kelihatan, risau ni...

6 Balas

Sis ad cek melalui bwah x? Kdg2 direct prut xbrapa jelas..tp kes sy, klu ikutkn last period dh msuk 10w la...tp msa scan bru 7w dn nmpk kantung ksong je...even refer hospital pun sama...jd sy nk tggu lg 3w utk next scan...hnya brdoa utk keajaiban...Redha dgn apa2 result

2y ago

Sama macam saya sis 😔 memang down sangat2 .. tadi saya pegi scan sama tak nampak bby . Next week baru jumpa pakar .

Normal sis.6minggu tu masih awal lgi.sis repeat lagi lepas sebulan.around 15 week keatas Bru nmpak janin n jantung dia.ikit bdan masing2.ada yh lmbt Ada yh cepat.jangan risau.10 week kebawah mmg nmpk kantung kosong je.

2y ago

saya 7 week pun masi nmpk kantung kosong. sedih 🥲

samaa la kita sis..🤣 dah 6 minggu x nampak scan monitor..doc nak scan dari bawah,terus cakap taknak.hahahahhaha!!🤭🤣tgula 2 minggu lagi kot

Ni dlm 5week..kantung tp janin kcik lg..ikot bdn jgk.better tggu 8week..8week dh nmpk bby

5y ago

Bdn bsr..ahahha..xsruh pape pn sbb ni klinik swsta..scan biasa ja..msok bilik trs scan.hahhaha.dy xtnya pape pn

mesti diorg suspek ectopic pregnancy..mcm saya 😭😭😭

9mo ago

Sis, and then baby ok ke walaupun size kandungan tak sama dgn kiraan usia period tu?

Tunggu t ye besar kit kdg2 xnmpk bb kecik lg