KERINGKAN SUSU BADAN

semalam saya baru start keringkan susu badan . dari semalam sampai ke harini susu saya bengkak . saya nak tanya , kalau saya urut seperti menekan di area benjolan pada susu tu . tu akan menyebabkan susu saya semakin bertambah ke ? susu saya bengkak sampai melimpah² tak berhenti walaupun baring . makin saya urut makin banyak susu mengalir . so saya takut dengan urutan tu akan menyebabkan susu saya tetap bertambah dan bukan mengurang . nanti rasa sia² je bertahan diri berhari² bengkak tapi susu memang tak akan kering .

2 Balas

mcm mne lepas makan ubat kering susu tu .. skrg da elok ke ? sy pun sme bengkak lepas makan ubat brhnti susu , sblum ni mmg bengkak tpi belah kanan bengkak merah2 , n ade ketulan ...

Benjolan mmg ada bila jdi bengkak susu sbb benjol tu sbnrnya kelenjar dlm breast. Kalau puan tekan, mmg akn buat susu keluar tp tk menambahkan susu pn.