MCM MANA NAK KERINGKAN SUSU BADAN

Salam. Saya dah tak menyusu badan, macam mana cara nak kering kan susu ye ? Dah 2 hari menahan bengkak susu. Tak kering2. Susu asyik meleleh je 2 harini. Sakit tuhan je tahuuu. Pls helppp. Btw saya takde ambik apa2 ubat. Just tak pam dan tak nyusu baby je. Tak apa ke ya biar kan susu bengkak macam ni?

1 Balas

bengkak susu boleh jadi demam. knpe nk stop kn susu bdn? kalau ade mslh kesihatan doctor akn bagi ubat. and kena mkn ubat tu. lagi awk biar kn lagi awk sakit.