Syukur Alhamdullilah

semalam & petang tadi saya pergi klinik swasta untuk check kandungan membesar atau tidak. pergi klinik dr nurul, tiba2 scan tak nampak apa. kena pulak pergi hospital, hospital pun tak nampak kantung atau apa2. sampai dr syak saya kandungan anggur, kali ke 3 scan doctor pakar yang check & dia kata ikutkan kedudukan ni bukan kandungan anggur tapi ni kantung kecil & salah tarikh due date. kalau lah doctor pakar tu tak check, rasanya malam ni tahan wad & esok pagi kena keluarkan “kandungan anggur” tu. nasib baik lah dr bagi balik & datang dua minggu lagi. harap2 betul lah kandungan masih kecil ? sayu hati bila dalam excited ni ttbe sebenarnya anak tu tak ada. susah nak tgok suami sedih, bila jdi mcm ni dia pun nangis?

1 Balas

Orang laki memang kalah benda macam ni . Masa kakak ipar saya gugur , balik dari kg saya terus pergi hospital tengok dorang . Sampai sampai tengok mata dua dua merah je , baru lepas nangis sepuasnya agak nya sebelum ke hospital cuci