Baby malu tunjuk muka..

semalam pergi scan baby tp baby xmau tunjuk muka.. 3 kali scan.. 2 kali tutup dgn kaki.. kali ketiga tutup dgn tgan plak.. bby bru 25 mggu.. ada tips ke utk bt baby tak mcm tu.. sbb rasa mcm nk p scan lg skli nnti mggu 28 nnti..

18 Balas

Aduhh sma lah .. 😅😅 sy scan 36 minggu .. detail scan tp baby tak mau tunjuk muka ,, berabis doc n nurse suruh bangunkan baby supya pindahkan tgn baby dri muka tp lngsung baby xmau pindah... smpi baby tendang2 sebab marah kena kacau tdr 😅😅

5y ago

Hahaa iya sis ... 😊😊