Baby malu tunjuk muka..

semalam pergi scan baby tp baby xmau tunjuk muka.. 3 kali scan.. 2 kali tutup dgn kaki.. kali ketiga tutup dgn tgan plak.. bby bru 25 mggu.. ada tips ke utk bt baby tak mcm tu.. sbb rasa mcm nk p scan lg skli nnti mggu 28 nnti..

18 Balas

Haha sama la baby I pun.. Tutup dgn tapak tangan kecik dia.. Doctor tekan2 perut terus turn muka belakang.. 😅

5y ago

Suspense betul.. Nak tgk gender pun susah.. Around bulan ke8 baru dapat confirm 😜