Baby malu tunjuk muka..

semalam pergi scan baby tp baby xmau tunjuk muka.. 3 kali scan.. 2 kali tutup dgn kaki.. kali ketiga tutup dgn tgan plak.. bby bru 25 mggu.. ada tips ke utk bt baby tak mcm tu.. sbb rasa mcm nk p scan lg skli nnti mggu 28 nnti..

18 Balas

Huhu..just suggestion cuba tahan kencing time nak scan tu..mna tahu kut2 dye nak tunjuk.. atau pun boleh buat E-5D SCAN(lebih upgrade & power dr 5D scan..kalau nak buat blh g poliklinik az-zzara ampang(tempat yg pertama ada E-5D scan). Kat tmpt lain xde lagi. Huhu

5y ago

murahnya sis 160 je.. kalau laa dok dekat sy dah pergi dah.. 😅😅