32 weeks tapi baby dh 2.4kg

semalam pergi buat scan 4d..doc cakap baby berat 2.4kg. now baru 32 weeks. sepatutnya baby berat dlm 1.6-1.8 kg..siapa ada pengalaman mcm ni.. mcm mna nk buat? risau takut baby besar sgt. padahal perut kecik je

4 Balas

Anggaran je scan tu sis..sma mcm sya 38weeks berat scan baby 3.7 kg...doct kata kalo scan masa 39 weeks or masa deliver naik 4kg kena czer tp lahir 39 weeks berat 2.8kg je...

3y ago

berat scan tu anggaran je kan... biasanya baby lahir berat kecik sket drpd anggaran masa scan