32 minggu berat bayi mummy2 berapa??

Sapa sini 32 minggu dah?? Nk tny lah berat baby mummy dh berapa?? Sy scan td doc kata mcm kecik 1700g jer.. doc kata prkmbgn lain ok cuma ukur lilit perut bayi mcm kecik?? 🥴ishh risau plk rasa.. next 2 weeks repeat scan utk cek prkmbgn tumbesaran baby..

9 Balas

Saya 32w berat 1.8kg Alhamdullilah doc kata x besar xkecik,before this follow up hospital sbb baby mcm kecik saya minum susu Anmum 2 minggu kemudian Alhamdullilah 1.8kg dh lega hati terus xde fllow up Hospital dh

1y ago

emmm.. ke nk minum susu anmum plk ker kan cuba.. nak bg berat naik.. ni sy minum susu farm fresh fresh milk.. x lalu plk minum susu mengandung 😥

saya 32w2d berat baby 1.5kg je..doc pakar besar cakap saya kena bersalin awl pada 37w nanti..baby saya memang kecil..anak sebelum² ni tk pnh jd macam ni..

saya scan 32weeks berat baby 2.25kg. besar lebih 2minggu. so 2minggu lagi repeat scan. risau besar hmmm 😮‍💨🫠

1y ago

ok la tu besar sihat.. ni kecik risau plk x ckup zat.. mula la pk yg bkn2.. 😟 x tenang rasa nk tgu 2 mgu lg scan..

sy scan 32weeks berat 1400g shja😣. Dr still kata normal sbb mak kecik. 2weeks nnti kne repeat scan jugk.

1y ago

berdebar kan nk tgu lg 2 weeks ni.. 😖risau jugak.. emm hrp2 nya baby ni sihat walafiat.. 😔

sy baru scan 32 minggu 2 hari berat bby 1.89kg..

sy 28weeks baby twins sorg 992g sorang 1kg.

saya 32w4day..bby berat 1900kg

Sy last scan 33w berat 1.9kg

sy 33minggu juga 2.1kg

1y ago

ok la tu sis 2.1kg.. bole pegi lg tu smp 2.5kg ke atas smp la due nt..