scan

semalam pegi scan baby dah ada heartbeats terkejut tahu tahu baby dah 7 weeks igtkan baru 1 weeks sebab tak rasa mual ke apa pun. syukur dkt 1 tahun jugak tunggu ???

scan
38 Balas

Tahniah sis.. Sy pn sma.. Staon mnunggu. Jenuh jgk mnjwb soalan org.. Pjj lg dgn suami.. Ttba dpt twu dh 9weeks.. Alhamdulillah skrg baby girl da 8bln.. Tc ye.. Moga ibu dan baby dlm kndungan sihat hendaknya...

Sme la kita sis mse scan 7weeks do kte dah ada heartbeats terkjut la tpi 5 tahun jgk la baru dier ada syukur alhmdulillh kita dpt merasa jdi ibu cme cpt ngn lmbt jerk. Moga kandugan kita membesar ngn baik

Congrats sis..date pun sama mcm sy..sy pun scan2 dah ada heartbeat..bestnya tak da rasa mual..sy makan apa pun tak blh masuk..mual je..lagi2 makanan yg ada bauh kuat..tk blh nak hadap🤮🤮

🤦 1week tu fasa period... 2week fasa ovulasi... 3week fasa sperm n ovum senyawa. 4week fasa pelekatan kantung dlm rahim..

4y ago

betul²...plg awal kalau kita detect pregnant pun dah 5 weeks😊

alamak..selang 2hari je due date kita tu sis..sy 20.10.2020..insha allah..tc sis..semoga Allah permudahkan..amin

Alhamdulillah tahniah.. 7 week dh ade heartbeats ye.. sy baru nk pergi esok sbb dh 8 week lebih.. huhuhu

sy g scan kt KKIA masa 6w nmpk heartbeat.. tp smlm g O&G scan 7w xnmpk pulak heartbeat.. risau sgt..

Alhamdulillah..tahniah..jgn buat keje berat2..mkn vitamin..asid folic..jaga pemakanan smua..

Kita 1 geng sis . Saya pun sama due date . Last period 12.1.2020 . Jaga baik2

Syukur alhamdulillah..tahniah jaga bebaik kandungan sis tuu