Scan baby 👶

Igtkan baru 7 weeks. Bila scan rupanya dah 8 weeks 2 days. Alahan makin kurang sejak 2 hari lepas. Dh boleh makan/minum tapi xsemua jenis makanan 😂 ada yg still rasa mual kalau tgok @ bau .

Scan baby 👶
10 Balas

alhamdulillah💖 sama la mcm i alahan kejap je masuk 10weeks tu dh boleh makan mcm biasa dh cuma ad jugak makanan2 yg tk brapa nk lalu makan tu😆 berat 39kg maintain smpai nk masuk 4months dh mumy still 39kg🤰🏻 harap2 bby kt dalam membesar dgn sihat lah walaupun mumy dia berat duk statik jee😁😆

3y ago

Before this berat sy pun 39.. lepas bertunang kawen masa pkp tahun lepas berat naik smpai 47kg. Bhgia sgt kot 😂 awk msti jenis kcik mcm sy

saya pun sama, after masuk week 8 alahan bau busuk makanan dah kurang, tp selera makan still tak da. tp as long as tak teruk mcm hari tu dah syukur sgt2 . week 6,7 mmg atas katil je sepanjang hari

3y ago

Sama sy sis.. mnggu 4-7 kt katil je, letih sgt sgt

Tahniah...moga dipermudahkan segala urusan puan n moga berbalik semula kpd kami yang sedang berusaha juga ye... aminn ya mujib🤲🏻

Alhamdulillah. tahniah yaa sis. doakan saya next week nak scan. masa 7w baru nampak kantung. hope next scan nie dah nampak baby n heart beat

3y ago

Semoga dipermudahkan sis 🤲🏼

Alhamdulillah.. Doakan sy next week scan 7w..semoga baby sihat ada FH mcm sis☺️

3y ago

Aminn.. semoga baik baik sis

Dh bukak buku ke.. Kt tmpt sy npe lmbt sgt..kne tunggu 11week bru bole bkk buku..

3y ago

Minggu lepas sy call utk buat appointment scan bby. Semalam sy dtg utk scan dkt kk & bru nurse bg appointment utk buka buku pink, 2 minggu lagi. Kiranya 10 minggu jga la baru buka buku pink

Tahniah❤️🥰

perut dah nampak ke tuh?

3y ago

Sy pun xpasti ni bby bump atau lemak 😂 tpi kwn2 tegur sy nmpak berisi (sy jenis kurus)

Tahniah 🥰❤️

3y ago

4bln prut nmpk ke tk lg eh sis

tahniah