BSP SANGKUT PULAK DAH..

Semalam minum ayaq gula, harini Kk call ckp result tinggi sikit... Sangkut pulak dah... 😭😭 dah lusa kena g buat bsp 4x tuu... Mcmana mummy lain hadap benda ni ek? MashaAllah takut nya lain machammm.. Firstime pulak tu..

10 Balas

Try amalkan minum air suam+lemon pukul 7 malam sebelum berpuasa tu. (Biasa misi akan cakap puasa start pukul 10malam) . InshaAllah bacaan bsp pagi tu elok. Sementara nak puasa lagi 2 jam untuk test seterusnya, try makan roti wholemeal untuk alas perut.😊

4y ago

Saya tengah pregnant anak first ni, terus kena😅 rezeki saya kot kena buat bsp. seronok sangat makan macam macam sebab memang takde alahan langsung.