BSP SANGKUT PULAK DAH..

Semalam minum ayaq gula, harini Kk call ckp result tinggi sikit... Sangkut pulak dah... 😭😭 dah lusa kena g buat bsp 4x tuu... Mcmana mummy lain hadap benda ni ek? MashaAllah takut nya lain machammm.. Firstime pulak tu..

10 Balas

sy pun sangkut..tp alhamdulillah first time buat bsp yg 4 kali tu semua xde masalah..still lg bwh yg kk nk.kt tmpat sy 2jam sbelum check bsp kena stop mkan and sy ikut betul2 la.lg 1 jaga pemakanan..air manis jgn minum.nasi mkn sikit je

4y ago

Lama dah xminum air2 manis ni kecuali susu... Takut susu tu la tinggi gula.. Ataupun termakan benda2 manis sebelum tu... Hurm harap esok result ok la.. Xlarat la kalau kerap kena g klinik.. Kesian kat suami nak keje..