BSP SANGKUT PULAK DAH..

Semalam minum ayaq gula, harini Kk call ckp result tinggi sikit... Sangkut pulak dah... 😭😭 dah lusa kena g buat bsp 4x tuu... Mcmana mummy lain hadap benda ni ek? MashaAllah takut nya lain machammm.. Firstime pulak tu..

10 Balas

Tu MGTT sangkut atau BSP sangkut? Selalunya kalau MGTT sangkut, baru buat BSP 4x sehari selang 2 minggu. Sbb doc nak monitor.

4y ago

Ohh takpee. Positive je hehe. At least kita kawal pemakanan for baby. Supaya nanti mudah baby nak keluar. Lepas dh bersalin, GDM tu akan hilang sendiri 😊