BSP SANGKUT PULAK DAH..

Semalam minum ayaq gula, harini Kk call ckp result tinggi sikit... Sangkut pulak dah... 😭😭 dah lusa kena g buat bsp 4x tuu... Mcmana mummy lain hadap benda ni ek? MashaAllah takut nya lain machammm.. Firstime pulak tu..

10 Balas

Skrg preggy berapa mggu? Kena jaga mkn n kurangkan manis.. Cek bsp 2mggu sekali. Kalau rasa tak larat nk ke klinik. Awak boleh beli glucose meter n but dekat rumah sndri.. Bacaan tggi sgt ke

4y ago

Takpe. Macam sy even control mkn pun, dalam smggu ada cheat day jgak. Mkn kek, mkn manis2..