Si Jantung Hati

Semalam g scan for 13 weeks.. dah nmpak die,Alhamdulillah nmpak kaki,tangan rase x sabo lak ?... Si dia ni asalnye kembar tp xde rezeki kawannye gugur tp xpe ma2 still syukur salah seorang sihat.. Walaupun dh x kembar tp perut ma2 still mmbesar mcm kembar n berat ma2 pun naik mendadak ?.. Harap semue doakn kesihatan bb sy ye ?

Si Jantung Hati
10 Balas

Tahniah dpt dua2 ank di dunia peneman ayh bonda satu ank lg satu tggu awk n suami kt syurga..semoga baby dan mama sihat walafiat sehingga ke penghujung aamiin❤️

Tahniah sis. Dapat anak di syurga satu, di dunia satu. 😊 Semoga Allah mudahkan urusan kita semua aaamiinn3 ya rabbal alaminn.

Hai maaf tanya. Masa gugur yg seorang lagi tu ada sakit apa apa tak? Ada tumpah darah banyak?

Semoga baby dan mummy sihat dan baby membesar dgn sihat...alhamdullilah

Moga sihat2 saja ibu dan anak🤗

Semoga mommy and bby sehat selalu

Tahniah sis...jaga dri leklok..

Tahniah sis..jaga diri elok2...

Tahniah sis..jaga elok2

Smoga sehat² smua