Nak Tanya

Assalam.. Sekarang sy 19w.. Semalam ada prgi scan klinik swasta.. Ingat nak scan jantinan tp belum nampak lagi?? So, doctor ada cakap, nmpak 2 uri tapi bila scan nmpak baby sorang jer.. Dctor xde cakap pun yg sy pregnant kembar.. Adakah sy pregnant kembar? Saya jadi keliru.. Harap ada yg sudi jawab soalan saya ? #AnakPertama

5 Balas

Saya masa memula first trimester.. 2 kantung tapi yolk sac nampak satu je.. doktor ckp mungkin kembar tapi end of 1st trimester scan lagi doktor cakap satu lagi tak jadi. Vanishing twin syndrome... doa je banyak2 ya

Wahh😍😍 alhamdulillah bestnye.. mg d pmudahkn segalanya ..aamiin...

Mybe lgi 1 nyorok kot...🤭 Dy nk buat suprise kt ibu dy

5y ago

kluar nnt surprise! !!! seronoknya

Bestnyaaa kalau dapt twinn.. heheh..

wahh.. bestnya twin 😍