bahaya ke ?

semalam dari pagi smpai malam saya dgn suami kluar jalan2 then saya pegi tandas nak kencing tiba2 saya nmpk spotting mcm secalit je warna coklat2 kt pantyliner saya 6week pregnant hritu scan tp klu iktkn dah 8 week tp doc sruh tunggu 2 weeks scan smula , hari ni saya bangun tdur tak de dah spotting . normal ke ? nak kene jumpa dr ke sbb sikit je spotting lpastu harini takde dah.

1 Balas

kalau ade lgi pegi check ya. u kena byk kn rehat. bedrest dulu utk 2 or 3 days ya. jgn byk berjalan. jgn byk berdrii dulu.