Spotting

Salam, saya dah 12 weeks pregnant, smalam mcm ada sikit spotting..darah warna merah.. Bila bangun pagi ni darah warna coklat2 macam nak habis period tu... Ada ibu2 pernah ada experience mcm saya? Normal ke? Sbb tak sakit pun..

1 Balas

Cuba pakai pad 1 hari.. Tgok ..bleeding tu berterusan ke x.. Kalau kluar mcm darah haid.. Segera la ke hospital ..

5y ago

Mcm sya aritu bleeding teruk. Skit bawah perut cam cramp, pergi kk kena suru refer dr pakar. Pas tu jmpa dr pkar rupanya luar rahim tube dah pecah patutla skit n bleeding truk.. Skg syukur pregnant lgi dah 9mggu tpi blm scan rsau jgk ni next week bru pegi scan..