40 weeks due date 22/11/22

Hai mommies semuaa.. Hari ni due date tapi baby masih seronok dlm perut 😂 doktor tambah 7 hari lagi kalau belum bersalin kena serah diri. Ada tak mommy yg overdue jugak? Doakan saya yaa mommies semuaa ❤️

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

macamane keadaan skrng mommy?sye pun due date 22/11/2022 tpi smpai skrng belum ada tanda" nak bersalin,kerap kencing je dengan keram perut and sakit pinggang,mommy macamna skrng?😢

2mo ago

Alhamdulillah kemarin tanggal 28/11/2022 sya dh launching,tapi kena bayar bnyk dah nih sebab sya bukan org malaysia saya indon kerja kt sini sja😢dah 4malam 4 hari ni😭

ye mcm sy sptutnya 20/11 berslin tp hospitl bg 6 hari je pstu kne serah diri

2mo ago

blm lg dh 3 hri msuk hospitl doc cuma masukn ubt induce tpi cuma cramp kt ari2 je jln rahim bru 2 cm